vrijdag 7 november 2008

Mijn cardkitkaarten

Wat een schitterende paperpad zit er in de cardkit deze keer en zoveeeel embelishments!!! Ik ben meteen begonnen en heb een klein projectje gemaakt...een klein doosje met een harmonica kaart erin.
Een heerlijke tilda stempel vind ik deze, gecombineerd met de paddestoelen en losse bladeren.
het enige wat ik zelf heb toegevoegd is dit kanten randje , anders was het zo kaal om het doosje heen. Het doosje is er gemakkelijk om te maken. Snij een stuk cardstock van 15 bij 15 en ril rondom op 3 cm. Snij bij alle hoeken 3 cm in zodat je ze om kan vouwen en dicht kan plakken. De maten voor het dekseltje zijn 12,4 bij 12,4, rondom rillen op 1,5 en ook hier dan insnijden , omvouwen en dichtplakken. Nu kun je het doosje scrappen!

het het harmonica gedeeltje bij elkaar gestrikt met het mooie lint van de kit.en zo klap je de kaart uit en kun je heel wat fantasie erop kwijt!
Het boekje maken gaat als volgt, snij een strook van 8,5 bij 25,5 en ril deze op 8,5 en 17 cm, dan snij je nog een strook van 8,5 bij 17cm en deze ril je op 8,5cm. nu plak je beide stroken aan elkaar door de eerst flap van de laatste strook te plakken op de laatste flap van de eerste strook( even goed nadenken hier hihihihi) Vergeet niet de lintjes in te plakken als je dit gaat scrappen, zodat je het geheel vast kunt strikken!
Succes!


Toen een crisscross card gemaakt... ook geweldig om te maken!
Hier alleen maar dingen uit de kit voor gebruikt!


En natuurlijk mijn favoriete bezigheid een sketch kaart ervan gemaakt.

Veel plezier met jullie kit hoor!
Tiets


6 opmerkingen:

Angelique zei

ohhhhhhhhhh tiets, wat geweldig mooi zeg!! ik ga zeker dat boekje maken in dat doosje, moet alleen de beschrijving dan nog eens goed bestuderen hihihi:P:P knap werk hoor!!!

Romy zei

Het ziet er super uit! Waar kun je de cardkits kopen?

Tiets zei

www.simpel-scrappen.nl hier vind je de cardkit

Jeanet zei

Ze zijn weer super mooi allemaal Tiets !!

Anoniem zei

Prachtigggg!! Ziet er weer super uit allemaal!

Anne's Cards zei

Prachtige blog met schitterende kaarten,mooi werk!!