zaterdag 16 augustus 2008

Workshop kaarten maken!

Vandaag gaf ik een workshop maskeren en stempels inkleuren in de winkel van Carla. De dag zat vol, 13 mensen en de volgende 2 kaarten moesten er gemaakt worden.
Deze kaart is gemaskeerd met 3 magnolia stempels... De meesten kregen het aardig onder knie hoe het nou in zijn werk ging!

en met deze kaart leerde ik ze het inkleuren met pastelpotloden , reukloze terpentine en doezelaars.. de dag vloog om en iedereen had het naar zijn zin, er werd hard gewerkt maar ook veel gelachen ! Dames ik vond het weer geweldiggg en heb enorm genoten... enkele van jullie zie ik alweer terug met mijn kerst workshops!(4 Oktober zit vol maar er zijn nog plekjes vrij op 27 September!) Gezellig! Ik ga vanavond lekker geniet van alle nieuwe dingen die ik gekocht heb,, gisteren kwamen er heeel veel nieuwe dingen uit amerika dus ja moest natuurlijk ook even een rondje lopen,, 3 lijnen kerstpapier, en nog een nieuwe lijn van cloud9 en papercrafts...dus ik hoef me niet te vervelen het weekend. Er staat al het één en ander op de site dus ga maar snel een kijkje nemen:
Simpel-Scrappen

Geen opmerkingen: