dinsdag 26 augustus 2008

Cardkit September

Ja het is weer zover, de nieuwe cardkit komt eraan en wordt vandaag verstuurd en diegene die hem zelf afhalen kunnen dat vanaf woensdag doen!! We zijn weer heel benieuwd wat jullie ervan vinden! In de loop van morgen komen de gemaakte voorbeelden er weer op.

9 opmerkingen:

B@bs zei

Jippie, ik kijk er naar uit!!! Laat de postbode maar komen....

Anoniem zei

Ben erg benieuwd hoor dames !!
Groetjes....

Anoniem zei

Ik kan ook haast niet wachten. Elke keer weer hartstikke leuk. Alleen wel jammer dat de stempelafdrukken er niet bij zitten, zodat je de kaarten niet kan maken zonder stempels :-).
Groetjes.

B@bs zei

Maar je hoeft toch niet persé die stempels te gebruiken???

Anoniem zei

Ik ben pas begonnen met kaarten maken en stempelen. Ik vind dus juist de kaarten met de stempels het leukst, ook om te maken. Maar om meteen alle stempels aan te schaffen, daar heb ik helaas het geld niet voor.

Anoniem zei

Dan kan je toch altijd een stempel kopen in een later stadium als je er weer een keer wel geld voor hebt. Of natuurlijk een goede vriendin lief aan kijken.

Nou ben benieuwd hoor als ik morgen klaar ben met werken en de hond heb uitgelaten dan race ik naar de winkel
De site stond ook alweer vol met leuke dingen ff zien eerst wat er in de kit zit
Hoop dat ik er nog van slapen kan!!

goooooood girl zei

Feel good......

Anoniem zei

Kerstkaarten! Ontzettend leuk. Die kan iedereen gebruiken. Ben heel benieuwd naar de voorbeelden en ideeën!
En natuurlijk koop ik af en toe een stempel, of koop de afdrukjes via Marktplaats. Ook heel handig, ik heb namelijk geen creatieve vriendinnen, dus ruilen gaat niet helaas. Groetjes, Claudia

Terry zei

SCHITTEREND!
Ik kan niets anders zeggen. Het leuke vind ik ook dat als je geen kerstkaarten wilt maken, de achterkant ( of voorkant) ook geweldig mooi is! Mijn complimenten voor het samenstellen van het paket.