dinsdag 29 juli 2008

Cardkitkaarten Augustus

Wat een geweldig papier van Imaginisc!! En natuurlijk deze keer met het thema: Happy Birthday! Geweldigggg vind ik deze kit!

Ik heb voor deze kit de Tilda met appeltaart gekocht want ja wat past er nu mooier bij dit thema als een zelf gebakken appeltaart??? We hebben dan ook heerlijk een stuk appelgebak gegeten hoor toen we met de pakketjes bezig waren! De bloemen zijn gestempeld en ook van Magnolia! de layout is tevens de sketch die in de cardkit zit.

Ook een kaart van mijn hand zonder stempelafdrukje!! pfff valt niet altijd mee maar deze rolde er zo maar uit.. het idee van de nietjes in de tekst zag ik in Cards Only. De pins zijn weer uit eigen voorraad en de rest komt allemaal uit de kit!

Last but not least deze lieve zittende Tilda... Vind dat ze zo'n stoere outfit heeft en dat mag als je jarig bent toch? Ze houdt zelf het labeltje vast in haar hand! De rubons vlinder en bijtje komen uit eigen voorraad, het was toch wat kaal achter Tilda dus heb dat maar toegevoegd.
Zo zie je hoeveel kleuren combinatie's er te maken zijn met deze kit!
Ik wens julllie dan ook weer veel freubelplezier toe!

1 opmerking:

B@bs zei

Ik heb net mijn 1e kit binnen! En met deze prachtige voorbeelden moet dat zeker lukken. De kaart van Tilda met de appeltaart is mjammie!!!