dinsdag 25 mei 2010

Make en Take


Dit zijn de make en take pakketjes...en dit

wordt ervan gemaakt!
Dit wordt de make en take die ik ga geven woensdag middag... je kunt zo aanschuiven en we vragen voor de Make & Take een klein bedrag, dit geld gaan we doneren aan Time4Duchenne

Woensdag 26 mei vanaf 12.30 uur tot 16.30 uur workshopje van Tiets € 5.00
Vrijdag 28 mei vanaf 12.30 uur tot 16.30 Flower-pin € 2.00 en het workshopje Tiets € 5.00Dus kom gezellig langs en steun tevens dit goede doel!
Tot woensdag of vrijdag!
Lukt het niet om aan te schuiven, dan kun je ook een pakketje kopen voor het goede doel!
Groetjes Tiets xx

vrijdag 21 mei 2010

5 jaar SIMPEL-SCRAPPEN!
Vandaag 21 mei bestaat Simpel-Scrappen 5 jaar, dat gaan we deze week vieren.

2de Pinksterdag zijn wij geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur
30 Mei Koopzondag van 11.00 uur tot 17.00 uur

Bij aankoop van 100 euro krijg je een goodiebag kado (minimale waarde) 20 euro.
(dit geldt ook in de online-winkel)
Bij aankoop van 50 euro krijg je een mini-album kado.
(dit geldt NIET in de online-winkel)

Volgende week gaan we op 3 verschillende dagen een Make & Take geven, dit zijn kleine workshops.
We vragen voor de Make & Take een klein bedrag, dit geld gaan we doneren aan Time4Duchenne.
Time4Duchenne gaat deel nemen aan een mountainbiketocht van 700 km in 7 dagen, die door 4 landen voert en die maar 1 doel heeft; "zoveel mogelijk geld verzamelen in de strijd tegen de spierziekte Duchenne".
Het team Time4Duchenne bestaande uit: Paul Kriele, Marco Janssen, Tamara Smits en John Trap (mijn broer). Zij hebben een minimaal inlegbedrag nodig van € 10.000,00 Het volledige bedrag komt ten goede aan de strijd tegen Duchenne.

Duchenne is een ernstige en erfelijke spierziekte, wat vooral bij jongetjes voorkomt. (Wereldwijd 1 op de 3500 jongens) Door de ziekte breken alle spieren langzaam af. Deze kinderen komen op jonge leeftijd in een rolstoel, ook de ademhalingsspieren en hartspier worden langzaam zwakker. De jongens worden vaak niet ouder dan dertig jaar. Voor meer informatie www.time4duchenne.nl of www.duchenneheroes.nl

Wil je dit team steunen kom dan naar 1 van onze Make & Takes.
Woensdag 26 mei vanaf 12.30 uur tot 16.30 uur workshopje van Tiets € 5.00
Vrijdag 28 mei vanaf 12.30 uur tot 16.30 Flower-pin € 2.00 en het workshopje Tiets € 5.00
Zondag 30 mei 11.30 uur tot 16.00 uur Labelalbum € 3.50

Kan je deze dagen niet dan krijg je nog een herkansing om Duchenne te steunen. Op 5 juni geeft Tiets een workshop in de winkel, ik noem dit altijd het projectje van Tiets. Tiets heeft het project "Butterfly" genoemd omdat ze hier veel vlinders in heeft verwerkt. (heeft op het moment een vlindertik) De workshop kost 14.95 Je kan je opgeven via info@simpel-scrappen.nl
Het totale workshopbedrag komt ten goede aan Time4Duchenne, mijn broer John en zijn vriendin Tamara zijn beide teamleden.

Er zijn nog twee workshops toegevoegd, deze staan op homepagina, rechterkant.

Wij hopen jullie dit weekend of volgende week in de winkel mogen te ontvangen, en dat je volgende week naar één van onze Make & Takes komt.
Groetjes, Carla en Crew
www.simpel-scrappen.nl
www.simpel-scrappencardkit.blogspot.com
www.simpel-scrappen.blogspot.com

Voor de afgelopen 5 jaar wil ik toch ook graag bedanken: mijn moeder (die altijd klaar voor mij staat), mijn zusje Sonja (voor al haar hulp), mijn broer John (die de nieuwe online-winkel heeft gemaakt), Tiets (voor de leuke voorbeelden, blog bijhouden en de hulp bij de cardkit), Mireille Divjak (voor de fantastische voorbeelden in de winkel, en die het blog up to date houdt) daarnaast de designteamleden Karin Hageman (gappie), Anita Bleeker, Astrid Zwaan en Susan Smit. Voor de gezelligheid Jetty en mijn gappie Claudia.

dinsdag 11 mei 2010

Mijn voorbeelden!

Ik ben deze keer erg snel met de voorbeelden, want heb op moederdag de hele dag geknutseld...
De kit is dan ook weer helemaal mijn ding en ja als je dan eenmaal aan de gang bent ga je door!

Allereerst natuurlijk het tasje in elkaar gezet, want ooo die is toch wel superrssssss..heb hem zowel aan de voor - als achterkant geplakt ! De voorkant een beetje vintage achtig gehouden in de creme en bruin tinten...en de achterkant gecombineerd met wat blauw tinten erbij ... de bloemetjes uit het dessin papier geknipt net als het stukje tekst.

Voorkant


Achterkant

Het 2de projectje is een memoblokje..verschillende blokjes papier op de voorkant geplakt en op de label het woord memo gestempeld. Dit komt van een stempelset van 7 gypsies en vind je
->hier<-Binnenkant

De ticket op de linkerblz is een stans (ticket strip) van Tim Holtz die ik door de Big shot heb gehaalt. De tekst er later op gestempeld en met de Tim Holtz tiny attacher ze vast gezet .

Als laatste nog een kaartje gemaakt en pffff zonder cute stempel zelfs!! Maar ja ik ben helemaal in de vlinders momenteel dus de Martha Stewart vlinder pons is het helemaal en komt zo mooi uit! De onderste bloemetjes weer netjes uitgeknipt uit het dessin papier en met foam opgeplakt.

Ik hoop dat jullie de kit net zo mooi vinden als ik en wens jullie er heel veel plezier mee!

Groetjes Tiets xx

zondag 9 mei 2010

Cardkit Mei!

Die ligt alweer klaar om verzonden te worden en dat gaat morgen gebeuren...Dus als de post meewerkt hebben de abbonnee's ( die op tijd betaald hebben) hem dinsdag in de bus liggen!
Ik heb hem gisteren meegekregen en ga proberen vanmiddag er mee aan de slag te gaan!! Laten jullie even weten hier op dit blog wat jullie ervan vinden? Ik zelf vind hem superrrr gaaf..helemaal mijn kleurtjes en pff weer superr de puperrr veel embelies erbij!!
Hihih zo, zijn jullie al nieuwsgierig geworden nu???
Een fijne zon(moeder) dag voor iedereen!
Groetjes Tiets xx

zondag 2 mei 2010

WINNAAR WEDSTRIJD CARDKIT APRIL

Deze keer kies ik zelf het winnende kaartje, vond dat ik dat ook wel eens een keertje mocht doen hihi en ja ik was meteen verkocht toen ik deze zag... geweldig mooi gedaan, prachtig gecobineerd met het papier , ja gewoon superrrr. deze easel kaart van Diana!
Van harte Diana en als je me even je adres wilt mailen dan komt de stempel jou kant op!

Weer een wedstrijd!!


Dit bericht blijft bovenaan staan tot en met 2 mei, voor meer voorbeelden gemaakt met de cardkit, scrol naar beneden.
******************************
OMDAT NIET IEDEREEN GEZIEN OF GELEZEN HEEFT DAT DE WEDSTRIJD MET SKETCH IS, LAAT IK VOOR DEZE KEER DE SKETCH VERVALLEN EN MOGEN JULLIE ZO EEN KAARTJE MEE LATEN DOEN..WANT IK GEEF DE STEMPEL PAS WEG BIJ MEER DAN 8 INGEZONDEN KAARTEN.
De nieuwe cardkit ligt bij de meesten alweer in de bus( en heb je geen abbo, dan is hij ook los te koop) en daarom heb ik maar weer een wedstrijd bedacht.
Maak een kaart naar eigen idee van de cardkit van deze maand... simpel weer toch??

Jullie hebben de tijd tot en met zondag 2 Mei 18.00 uur,(mail de kaart naar tiets.w@gmail.com)endaarna wordt er weer een winnaar gekozen en die ontvangt onderstaande stempel door mijzelf beschikbaar gesteld!
Heel veel succes allemaal hoor!
Groetjes Tiets xx