maandag 15 februari 2010

Okeee. nog eentje dan...

Heb nog maar een kaartje gemaakt met het blauwe papier, het is zo mooi en er zit genoeg in de kit, dus hier nog eentje met een sugar nellie stempel... de bloemetjes heb ik met glimmer mist bewerkt... zo gaaf die glinstering maar je ziet het zo jammer genoeg niet op de foto. Heb uit eigen voorraad die 2 takjes gipskruid en wat stras steentjes bijgeplakt.
Groetjes Tiets xx

zondag 14 februari 2010

Nog 2 voorbeeldjes

De groene lijn van MME lag nog op mijn buro dus ben daar maar verder mee gegaan. Deze keer weer een sugar nellie stempel.. Er zijn maar weinig stempels die leuk zijn voor een nieuwe woning en deze vind ik super ervoor. Ik heb hier maar een klein deel gestempels hoor.->hier<- kun je hem vinden. Ik heb haar weer ingekleurd met distress inkt en heb langs de randjes van de cirkel wat swirls gestempeld. Je zult genoeg swirl stempels bij Carla in de winkel vinden, net als de retro ponsen.... een must vind ik voor de scrapper..

En meteen maar door gegaan met de blauwe lijn, ook zoo moooi... heb op deze kaart een lief gorjuss girl gedaan.. vond haar er zo mooi bijpassen.. Ook deze vind je in de winkel en wel ->hier<-
Ik heb de nieuwste foral punches van nellie snellen hier op gebruikt (ook bij Carla te koop)en in de kleine bloemen een plakparel gedaan uit een vorige kit.

Groetjes Tiets xx

3 voorbeeldkaartjes van mij

****
****
Vrijdag viel de kit weer op de mat en gelijk geopend natuurlijk, want het blijft iedere keer weer een verrassing!!
We moesten er even op wachten op het prachtige papier uit Amerika, maar het is het wachten waard geweest! De kit is weer SUPER!
Ook heeft Carla weer geweldige mooie ponsen binnen van Martha Stewart, Ik heb de grote bloem (de Crisantemo) gebruikt met de super mooie brads!
De kleine bloemetjes, op de middelste kaart, zijn van Nellie Snellen.
Mocht het niet op de site staan ( het is net binnen) kan je Carla altijd even
een mailtje sturen.
Ik wens iedereen veel plezier met de kit!!
Groetjes,
Angela

zaterdag 13 februari 2010

Voorbeeld kaartje cardkit februari

Een prachtige nieuwe cardkit deze maand.. Schitterende kleuren en ben helemaal dol op de bradjes!!! Heb hier een sugar nellie stempel gebruikt... ik vind het 1 van de mooiste en je kunt haar ->hier<- bestellen ! Heb haar ingekleurd met distressinkt ..Hoe vinden jullie de bloemen die ik gebruikt heb?? Het zijn de nieuwste ponsen van martha stewart... de grote en kleine water lelie..super je kunt ze pop-uppen zooo gaaf!
Ik wens jullie veel plezier met de kit!
Groetjes Tiets xx

donderdag 11 februari 2010

Cardkit februaris is onderweg naar jullie!

Vandaag de laatste hand gelegd aan de cardkits, dus hopelijk valt hij bij de meesten van jullie morgen in de bus! Ik kan alvast verklappen dat het een superrrrr gave kit is(ach dat is tie eigenlijk elke maand! ) Ik ga proberen vanavond een begin te maken met de voorbeelden dus hou het blog maar in de gaten!
Groetjes Tiets xx