dinsdag 19 januari 2010

Vanaf volgende maand nog maar 1 Cardkit!!!


Hoi Allemaal,
Ik heb voor mezelf besloten om nog maar met 1 cardkit door te gaan, dit vanwege het vele werk aan zo'n kit en vooral met twee kits. Het is elke maand opnieuw een gevecht, en mijn inspiratie, en creativiteit raakt op. Mijn gevoel zegt, dat ik mij beter op 1 cardkit kan gaan richten, dit maakt het mij qua inkoop een stuk gemakkelijker, en een stuk minder stress. Het werk is met 1 cardkit een stuk minder, en mijn moeder is het gezeur van mij ook wel eens zat, elk begin van de maand opnieuw. Er bestaat vanaf volgende maand, volgende cardkit, geen kit 1 of kit 2 meer, maar gewoon cardkit. Het blog www.simpel-scrappencardkit.blogspot.com wordt gebruikt voor de voorbeelden het andere blog www.simpelscrappen.blogspot.com daar gaan we de nieuwe spullen op promoten plus andere voorbeeldkaarten opzetten. Ik hoop dat ieder hier een begrip voor heeft. Als jullie om een of andere reden af wil zien van jullie abonnement laat mij dit dan na 30 januari weten, ik vlieg nl. morgen naar de beurs (CHA) in Amerika. Ik ben dus de komende dagen niet persoonlijk te bereiken. Om mijn moeder te ontzien vraag ik dus om na deze datum te mailen.
Groetjes, Carla

vrijdag 15 januari 2010

Love......


Weer een echt valentijnskaartje, lekker rose!
Veel plezier met de kit en ik ga snel verder met mijn andere kaartje.
Groetjes
Angela

woensdag 13 januari 2010

Voorbeeldkaartje


Hier ook mijn eerste voorbeeldkaartje! En tja wat kan ik nog meer zeggen over deze kit dan Tiets. Ik sluit me geheel aan, want ik kan maar een woord vinden voor deze kit en dat is TOP!hihih

Ik ga snel aan de slag met de andere kaartjes, dus meiden veel plezier met jullie kit!

Groetjes

Angela

maandag 11 januari 2010

CARDKIT JANUARI

Oooh, het was weer een feessie om met de cardkit te mogen spelen...wat een superrr mooi papier in deze kit. Heerlijke zoete kleurtjes maar met dat tintje zilver/grijs maakt het het net weer anders...


Ik ben begonnen met een stair step kaartje... gewoon een kaartje op een trappetje gezet!
het trappetje maak je als volgt:


Snij een stuk cardstock op 15 bij 28 cm en ril deze op:
3,5cm - 6,3cm - 11,1cm - 15,2cm - 21cm.


Dan krijg je dit trappetje..

Om het trap gedeeltje te verstevigen heb ik aan de onderkant overal strookjes cardstock van 2,5 cm breed geplakt. Het achterste gedeeltje een strookje van 10cm, aan beide kanten op 2 cm gerild en de ril stukjes tegen de traptrede geplakt, het middelste gedeelte een strookje van 8 cm, ook weer gerild op 2 cm en die stukjes ook vast geplakt en de voorste tree een strookje van 7cm, rillen beide kanten op 2 cm en ook dat vast gezet.
De kaart is 14 bij 14 cm en ik heb er een stempel van Sugar Nellie op gedaan.. Deze heet -Erin- en is bij Carla te koop!

*************************************

Het tweede kaartje is een gewoon kaartje geworden . Heb ook hier een Sugar Nellie stempel op gebruikt -Country Style- Vind haar zo toepasselijk voor op een valentijn kaartje of zoals hier een miss you kaartje!Heb hier ook de martha stewart pons deep edge punch garden gebruikt... Als je hem ziet denk je jeeetje wat een knoert!!! Maar het valt reuze mee zoals je hier op het kaartje kunt zien.

Het derde kaartje is een oude workshop van vorig jaardie ik voor mijn club had bedacht en heb hem nu in het mini gemaakt.

Niet teveel poespas erop zodat het papier mooi uitkomt!!Ik wens jullie veel plezier met deze cardkit!


Groetjes Tiets xx