dinsdag 8 september 2009

Cardkit September

Hopelijk is bij alle abbonees de nieuwe cardkit vandaag weer in de bus gevallen. Ik hoop dat jullie hem net zo mooi vinden als ik! Ik ben gek op kerst dus dit is superrr voor mij.IN deze kit zit het prachtige papier van Imaginisce! Hier mijn gemaakte kaartjes:

Allereerst eentje met een cute stempel, eentje van Magnolia, Heb haar ingekleurd met distressinkt, en heb een randpons van Martha stewart gebruikt, geweldig hé die boompjes langs de stempel! Heb natuurlijk even met de daisy pons de kerst ster van Angela geprobeerd, en dat gaat werkelijk superrr!

Tja en dit is weer eens iets totaal anders. Ik liep van de week al mijn geschreven workshops eens langs en kwam een block kaart tegen en ja toen was dit idee geboren. Heb voor jullie de tekening en de maten hier even erbij gezet.
De basis is gemaakt van Cardstock 15 bij 15 cm en daarop eentje van 14,4 bij 14,4 cm
Vakje 1=12 bij 6,2 cm.
Vakje 2=1,5 bij 6,2 cm.
Vakje3=1,9 bij 6,2 cm.
Vakje 4=5,1 bij 6,2 cm.
Vakje 5=3,5 bij 3,5 cm.
Vakje 6=3,5 bij 3,5 cm.
Vakje 7=3,5 bij 3,5 cm.
Vakje 8= 3,5 bij 3,5 cm.

Deze maten zijn van het cardstock daarop plak je dan nog verschillende dessin papiertjes!
Ik heb hier ook het ijsbeer stempeltje op gebruikt en uit een dessin papier een mutjse knipt en die op zijn koppie geplakt.Als laatste een winters kaartje ermee gemaakt. Dat is nu het leuke van deze kit je kunt er echte kerstkaarten mee maken in groen en rood maar ook lekker winterse kaartjes. Ik heb hier het handschoenen stempeltje gestempels op een setje handschoenen wat in het dessin papier zit. Onderaan het afdrukje heb ik weer een martha stewart pons gebruikt en deze keer de snowflake. De sneeuwvlokken op de kaart zelf zijn van maya road, en die heb ik beplakt met het dessin papier.

Natuurlijk kunnen jullie alle materialen die ik hier extra heb gebruikt, zoals de Martha Stewart ponsen vinden in de webwinkel:
Simpel-Scrappen

Ik wens jullie heel veel plezier met deze geweldige cardkit!

Groetjes Tiets xx

3 opmerkingen:

elly zei

hallo
ik heb hem ook net binnen
GEWELDIG
echt heel mooi

groetjes elly

Jacqueline's Weblog zei

De kit is, zoals altijd, weer super gaaf! En je voorbeeldjes mogen er ook wezen.
Groetjes van Jacqueline

Josine zei

Wauw! Waar haal je toch altijd de inspiratie vandaan..!! Die kaart met die 'blokjes' dessinpapier vind ik helemaal geweldig! Lief dat je de sketch erbij hebt gezet! Die ga ik misschien ook nog wel maken voor kerst :D