zondag 29 juni 2008

Sarah Kay

Ik was super blij toen ze toch weer opnieuw uitgebracht werden , de Sarah Kay stempels , zijn ze niet "cute" ! Ze vielen bijna gelijk met cardkit 2 op de mat dus dat kwam goed uit , kon ik er meteen een kaartje meemaken .Twas ff moeilijk welke stempel te kiezen , maar vindt deze zelf erg schattig zeg nou zelf !

Nog meer voorbeelden!

zaterdag 28 juni 2008

Mijn cardkit kaarten voor juli

Voor deze kaart moet ik echt gaan zitten hoor pfffff kost me gewoon ff meer moeite dan een kaart met een "cute stempel ".Heb behoorlijk wat lopen schuiven met de bloemetjes en knoopjes voordat het naar mijn zin was !De letters heb ik op kleine stukjes gestempeld en er een lijntje omheen getrokken , daaronder een swirl gestempeld en de letters eroverheen geplakt .De cirkels heb ik gemaakt met m'n nestabilities .
Wat een prachtig papier van October Afternoon , heel anders dan kit nr 1 en dat is juist zo leuk ! Hier heb ik een magnolia stempel bij gebruikt .En het alfabet wat erbij zit op 2 labeltjes gestempeld .
Vandaag vielen er Sarah Kays op de mat , wil deze nog gebruiken voor een kaartje uit de kit , zal weer een hele andere combinatieworden , want dat is zo mooi van dit dubbelzijdige papier ! Weer veel plezier jullie met deze kit en succes met de kaarten !

Mijn 2 Cardkit kaarten van Juli.

Als het goed is krijgen de meesten van jullie vandaag de eerste Simply scrap cardkit in huis! Met prachtig papier van Ocotober Afternoon erin. Dubbelzijdig dus je kunt er alle kanten mee op. Hieronder alvast een voorproefje van wat ik er van heb gemaakt.
Ik vond meteen de kleuren blauw en groen een mooie combinatie en ben daar mee aan de slag gegaan. De nieuwste magnolia stempels waren net vorige week binnen gekomen bij Carla , dus ik kon daar meteen mee aan de slag. Het hekje is een deel van de achtergrond stempel van Magnolia en ik heb de wolken afgeplakt zodat ik alleen het hekje overhield met het gras.
En ook de rode kleur moest aan bod komen vond ik en daarbij heb ik 1 van de allernieuwste Sarah kay stempels gebruikt.(ook bij Carla te koop inmiddels!) Isn't she cute??? De tekst is gemaakt met de alfabet stempels die ook in de kit zitten en verder alleen nog wat blaadjes van de quickutz erbij gestanst.
Ik wens jullie heel veel plezier met deze kit, en hou het blog in de gaten er worden binnenkort nog meer kaartjes geplaatst!

vrijdag 27 juni 2008

De cardkit van Juli

De allereerste cardkit is vandaag op de bus gegaan dus iedereen die de kit al betaald heeft, kan morgen als de post meewerkt genieten weer van al het moois! Degene die de kit komen halen in de winkel kunnen dit vanaf zaterdag doen! In de loop van morgenavond komen er voorbeelden op gemaakt met deze kit!