zaterdag 28 juni 2008

Mijn 2 Cardkit kaarten van Juli.

Als het goed is krijgen de meesten van jullie vandaag de eerste Simply scrap cardkit in huis! Met prachtig papier van Ocotober Afternoon erin. Dubbelzijdig dus je kunt er alle kanten mee op. Hieronder alvast een voorproefje van wat ik er van heb gemaakt.
Ik vond meteen de kleuren blauw en groen een mooie combinatie en ben daar mee aan de slag gegaan. De nieuwste magnolia stempels waren net vorige week binnen gekomen bij Carla , dus ik kon daar meteen mee aan de slag. Het hekje is een deel van de achtergrond stempel van Magnolia en ik heb de wolken afgeplakt zodat ik alleen het hekje overhield met het gras.
En ook de rode kleur moest aan bod komen vond ik en daarbij heb ik 1 van de allernieuwste Sarah kay stempels gebruikt.(ook bij Carla te koop inmiddels!) Isn't she cute??? De tekst is gemaakt met de alfabet stempels die ook in de kit zitten en verder alleen nog wat blaadjes van de quickutz erbij gestanst.
Ik wens jullie heel veel plezier met deze kit, en hou het blog in de gaten er worden binnenkort nog meer kaartjes geplaatst!

5 opmerkingen:

Jeanet zei

Ze zijn gaaf Tiets de onderste had ik nog niet gezien superrrrrrrrr , ik zal een andere stempel nemen hopelijk komen ze zo binnen !

Anoniem zei

Ziet er ook super mooi uit allemaal. Deze kit is ook prachtig en prachtige kaarten Tiets
groetjes Inge

Josee zei

Weer schitterende kaarten Tiets :D!

Wybrich zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Wybrich zei

Super mooie kaarten Tiets,
Ook de kit is erg mooi met heerlijk zomers papier

groetjes Wybrich