dinsdag 20 mei 2008

Start 2de Cardkit!!!

Eind juni starten we met nog een cardkit van Simpel-Scrappen, de eerste cardkit is zo'n groot succes dat deze binnen een week vol zat. Daarom dus een 2de cardkit, deze zullen beide verschillend van inhoud zijn. Dus vind je de eerste kit zo leuk en denk je de tweede lijkt mij ook wat dan kan dit dus, want het zijn twee totaal verschillende kits. Een ieder kan zich dus aanmelden voor deze kit. Heb je zin om elke maand een cardkit te ontvangen meld je dan aan op info@simpel-scrappen.nl

De cardkit kost 15 euro (excl €2,20 verzend-en handelingskosten binnen Nederland). Je kunt kiezen uit een 3 of 6 maanden abonnement. Kies je voor de laatste en betaal je alles in 1 keer, krijg je de 7de kit gratis! (Je betaalt dan alleen de verzend-en handelingskosten voor de 7de kit)

Ook krijg je als je een abonnement hebt 10 % korting op je aankopen bij Simpel-Scrappen, met uitzondering van boeken, tijdschriften en aanbiedingen. Dit geldt ook bij een 3 maanden abonnement. Verdere informatie volgt bij opgave, deze zullen dan persoonlijk naar je worden toegestuurd via de mail.

Tiets, Jeanet en Hetty gaan mooie voorbeelden maken met deze kits! We hebben nu alvast het blog geopend, voor de eerste cardkit hebben we een ander blog. De link vind je hiernaast. Persoonlijk zal ik niet veel schrijven op dit blog en laat ik dit over aan Tiets en Jeanet.

3 opmerkingen:

Jeanet zei

hihihi Carla nou ik ga m'n best weer doen !

Hilda zei

Nou Meiden, ik hoop dat deze Kit net zo'n succes gaat worden, als de andere.

paul profitt zei

Great stuff.
I just found your blog and love it.
Look forward to reading more.
my website
www.papercraft-ideas.com