zaterdag 18 december 2010

Nog een voorbeeld!

Ook deze tag heb ik nog met de cardkit gemaakt. Alle materialen komen uit de kit. de Bloem is gemaakt van de stans van Tim Holtz net als de sneeuwvlokken.. Die heb ik nog met glossy accents bewerkt zodat ze mooi glimmen. Je kunt alle materialen vinden in de winkel.
Het kant komt ook uit de winkel... wist je dat er bakken vol met kant en lint te koop is bij carla??!!
Rest mij alleen nog iedereen hele fijne kerstdagen toe te wensen met veel gezelligheid en warmte en natuurlijk een heel gezond en creatief 2011!
Groetjes Tiets xx

woensdag 15 december 2010

Cardkit December

Helaas door de tnt stakingen zijn nog niet alle cardkit op de plaats van bestemming... maar goed, toch hier alvast een voorproefje van mijn voorbeelden... Ik ben heeeeelemaal 'in love' met deze lijn..WeR Memory Keepers-Merry januari. Wat een geweldig mooi papier deze keer....

Het tasje is te koop bij simpel-Scrappen..ik heb er alleen een raampje ingemaakt en er mica achter geplakt, waardoor je het zakje chocolade melk kunt zien.. vond ik wel zo leuk!De sneeuwvlok is gemaakt met een pons van martha Stewart.

Heb de tekst uitgeknipt en met stevig tape(wondertape) golvend vast gezet.
Het kant komt uit eigen voorraad.

Een 'gewone'kaart hoort er natuurlijk ook bij... wat is die sneeuwpop toch gaaf hé! De letters SNOW zijn gemaakt met quickutz letters maar wist je dat Carla ook de alfabetten van Tim Holtz verkoopt... er staat er nog steeds eentje op mijn verlangslijstje...misschien onder de boom dit jaar???
Mijn laatste kreatie komt er pas zaterdag op ivm met een leuke uitdaging op mijn club..dus nog even geduld!
Heel veel plezier met deze laatste kit van dit jaar!
Groetjes Tiets xx