donderdag 16 juli 2009

Nu ook bij Simpel-Scrappen- Ollyfant stempels!

Ik vind ze geweldig de stempels van Ollyfant. Een sheet vol clear stempels die erg leuk met elkaar te maskeren zijn! En nu kun je ze ook bestellen bij Carla!!

Hier enkele voorbeelden:
Groetjes Tiets

woensdag 15 juli 2009

Nog een kaartje van mij tegoed


Jullie hadden nog een kaartje van mij tegoed en dit is em geworden. Het papier is zo lekker zomers! Bloemetjes en swirls heb ik extra toegevoegd.
Eigenlijk moet er nog een tekstje bij met fijne vakantie, maar helaas heb ik die niet in de collectie!hihi Maar bijdeze iedereen die op vakantie gaat FIJNE VAKANTIE!

Groetjes
Angela

woensdag 8 juli 2009

Hier weer een kaartje van mij..hij lag gisteren al bijna helemaal klaar, maar het kwam er niet meer van om hem af te maken omdat de herdenking van Michael Jackson nogal lang duurde...maar hier is tie dan , vanochtend meteen uit mijn werk hem afgemaakt.
De paraplu heb ik gedaan met het pink paislee pixee stix dat in de kit zit, maar helaas zie je dat zo niet op de scan. Ik vind de rubons die erbij zitten geweldig..zo'n mooie lettertype!
Groetjes Tiets

dinsdag 7 juli 2009

Dit is weer mijn bijdrage van de cardkit juli.
Het is weer super papier kan er veel kanten mee op!
Groetjes Hetty.

Happy Birthday!


Hier nog een kaartje van mij, de bloemetjes heb ik gemaakt met het lint. Draad door het lint geregen en de twee uiteinden aan elkaar geknoopt en zo krijg je een heel leuk bloemetje. De vleugeltjes heb ik met de lijm pen gedaan en de glitter erover gestrooid. Geeft een heel leuk effect, wel jammer dat het op de foto niet goed te zien is. Voor het randje heb ik de fiskar pons gebruikt.

Groetjes,
Angela

zondag 5 juli 2009

Verjaardag!


Een kaartje met een label erin verstopt. Deze keer in de kleuren oranje met groen.. Erg gevarieerd deze cardkit vind ik! De swirls zijn geponst met een EK Succes pons, ook bij Carla verkrijgbaar!

Groetjes Tiets

Hi!


Deze Cardkit is ook weer super! Prachtig papier!

De letters zijn van Maya Road en ik heb er twee extra bloemetje bij gedaan.


Veel plezier met de kit!


Groetjes
Angela

zaterdag 4 juli 2009

Cardkit Juli

Ja het was weer zover... de nieuwe cardkit!! Ik kreeg ze gisteren mee naar huis en ben er meteen mee aan de slag gegaan. Een prachtige kit met lekker veel extra's! Toen ik de kleuren zag, deed me dat een beetje aan de herfst denken vandaar dat ik dit kaartje ermee heb gemaakt.
Veel plezier met jullie kits hoor!
Tiets

vrijdag 3 juli 2009

K&Company papier

Hebben jullie het al gezien in de webwinkel, Carla heeft weer geweldige nieuwe lijnen binnen, waaronder deze van K&Company!! Madeline heet tie en ik vind hem echt geweldig mooi..Warme kleuren en veel variatie mogelijkheden! Ook al is het warm , toch is het de moeite waard even te komen kijken hoor!!!
Vandaag gaan ook de cardkits weer op de bus, dus hou je brievenbus in de gaten!!
Tiets