woensdag 20 mei 2009

Birthday!

Jullie hadden nog een kaartje van mij te goed en hier is tie dan... Wat is het toch superrr mooi papier! Lekker vrolijke kleurtjes en je kunt er alle kanten mee op. Op deze kaart een lekker mengelmoesje gebruikt van diverse vlakken dessin papiertjes.
Tiets

dinsdag 19 mei 2009

Workshop Kaarten maken met Tiets

Zaterdag 30 mei en zaterdag 6 juni geeft Tiets bij Simpel-Scrappen te Den Helder een workshop. Deze dag ga je 1 project maken, een tasje vol geheimen. De kosten van de workshop incl. materiaal € 12.50 De workshop begint om 12.30 uur tot 16.30 uur. Voor opgave kan je mailen naar info@simpel-scrappen.nl
Groetjes, Carla

woensdag 13 mei 2009

Hier mijn voorbeelden





Ik vond het weer een geweldige kit met prachtig papier!
Hetty


maandag 11 mei 2009

Nog eentje...

Toen ik de kleine bloemetjes in de kit zag moest ik toch meteen weer aan deze Tilda denken met haar paddesteoeltjes in haar schortje... de bloemetjes passen ook zo perfect in dat schortje dat ik maar weer haar gestempeld heb. De label kun je zo uit het kaartje schuiven. Heb ingekleurd met de derwent potloden ( aanbieding bij Carla, een luxe houten doos met 72 potloden voor 99,95!)
Tiets

Mijn eerste voorbeeldje...

Tja, wat kan ik zeggen over deze kit......GEWELDIGGGGGGGGGGGGGGG!!!
Echt zooo mooi papier en al die embelishments wowwww je kan je helemaal uitleven hoor!
Het vlinderstempeltje zit ook in de kit !Het enige wat ik uit eigen voorraad heb gebruikt zijn de 3 kleine plakpareltjes.
Ik wens jullie veel plezier met de kit hoor!
Tiets

zondag 10 mei 2009

De voorbeeldkaartjes voor de maand mei

********************

Hallo allemaal,


Hier mijn voorbeeldkaartjes voor de maand mei. Het is weer een super kit! Met heel mooi papier van MME!

Ik vind het toch maar knap van Carla dat ze ons elke keer weet te verrassen!

Veel plezier met de kit!

Liefs,

Angela

dinsdag 5 mei 2009

Cardkit maand mei

Hoi allemaal,
Met de cardkits zijn we klaar, het was zware bevalling dit keer. Maar ze gaan morgen op de post. Ik ga op het vliegtuig naar Jordanië, moet alleen nog even strijken en mijn tas inpakken. De cardkits komen hierdoor ook pas vanaf 17 mei in de online-winkel te staan. De kits zijn wel in de winkel te koop. Ook de foto, van de kit, zal pas 17 mei op het blog komen te staan. Sorry voor het ongemak. Maar heel veel plezier. Met jullie kit.
Groetjes, Carla