donderdag 12 februari 2009

Beterschaps kaartje


En jullie raden het al, deze is voor Tiets!

Ik heb een labeltje en extra bloemetjes aan toegevoegd

Iedereen veel freubel plezier!

Groetjes
Angela

zondag 8 februari 2009

Hello!


Nog een kaartje gemaakt van de februari kit.. deze keer heb ik het eendje gemaskeerd zodat ze gezellig met zijn tweetjes zijn nu! Ook weer een hele andere kleurstelling gebruikt,, deze kit is zo afwisselend!! De vleugeltjes heb ik met stickles behandeld maar helaas zie je de glitters zo niet. het bovenste bloemetje was eigenlijk geel maar heb ik met glimmermist-frost- bespoten zodat hij goed bij het papier past!
Tiets

vrijdag 6 februari 2009

Angela van harte welkom!!

Ik heb geen kans gehad om te vertellen dat Angela voortaan ook voorbeeldkaarten gaat maken, ze is nog sneller dan het licht. Maar hierbij, Angela van harte welkom. Je kaarten zien er super uit. En Jeanet jij nog bedankt voor je mooie kaarten, jammer dat je bent gestopt.

P.S. Tiets jouw kaarten zien er ook super uit!!!

Mijn eerste 2 voorbeeldkaartjes


Hallo allemaal,

Ik ben door Carla gevraagd om voorbeeldkaarten te maken voor de Cardkits van Simpel-Scrappen. Nou dat wilde ik wel, wat een eer zeg!ihihi

Voor de gene die mij nog niet kennen.
Ik ben Angela van Dorp (36), getrouwd en wij hebben twee hondenkinders. Ik maak al heel wat jaren kaartjes, net als vele onder ons is dat begonnen met 3D, maar al snel is dat overgegaan op Scrapkaarten, dat vind ik heerlijk om te doen met al die mooie spulletjes, die er allemaal te koop zijn.

Gister werd ik blij verrast met de cardkits, die bij mij op de mat vielen. Ik heb ze snel geopend, want wat was ik nieuwsgierig. Wat een geweldige februari kit! Je wordt helemaal vrolijk van al die mooie kleurtjes. Ik ben helemaal in mijn nopjes met al dat moois wat er in de kit zit.
De tekst van de kaart met het vogeltje heb ik gemaakt met een alfabetje wat al eerder in een kit heeft gezeten. Ik heb een labeltje extra toegevoegd.
Het bloemetjes lint heb ik los geknipt en als bloemenhart gebruikt.

Iedereen veel freubel plezier en ik ga snel met het andere papier aan de slag

Liefs,
Angela

donderdag 5 februari 2009

Ik ga stoppen met de cardkits

Ik heb er al een tijdje over nagedacht maar mijn besluit staat nu vast , ik stop met de kits , heb het altijd erg leuk gevonden om te doen , maar de laatste tijd kon ik niet meer echt de zin vinden en dan kun je je niet meer voor 100% inzetten , dat vond ik niet eerlijk tegenover Carla , dus vandaar mijn besluit ! Ik heb altijd erg fijn met Tiets "samen gewerkt"als je het zo mag noemen , dus Tiets heel erg bedankt daarvoor ! Er is al iemand die mij opvolgt maar dat is niet aan mij omdat mede te delen ! En ik wil Carla heel erg bedanken voor alle maanden dat ik de kits thuis kreeg !Ik wens mijn opvolgster erg veel succes !

Groetjes Jeanet

2 voorbeeld kaartjes

Wat een prachtige cardkit weer van februari! De kleurtjes zoo moooi en papier van Imaginisce..
Ook de stempeltjes zijn zo lief en je kan dus echt met dit pakket schitterende kaartjes maken.
So tweet... wat een liefie dat eendje!! De bloemetjes van het kant heb ik los geknipt en op de andere bloemetjes geplakt. Alleen het labeltje heb ik extra toegevoegd.

En ooo dat klein vosje..isn't she cute! Ik heb hem gestempeld en daarna uitgeknipt en op een randje scrap geplakt... Ook hier de bloemetjes los geknipt en het groene bloemetje dubbelgevouwen op de kaart bevestigd.
Ik wens jullie heel veel plezier met de cardkit!
Tiets


De nieuwe cardkit

Als de post meewerkt, valt de cardkit vandaag bij jullie op de mat!
Ik ben benieuwd wat jullie er deze keer weer van vinden, ik ben er weer helemaal
mee in mijn nopjes!!! Vanmiddag komen er al een aantal voorbeelden op!
Tiets