dinsdag 29 juli 2008

Cardkitkaarten Augustus

Wat een geweldig papier van Imaginisc!! En natuurlijk deze keer met het thema: Happy Birthday! Geweldigggg vind ik deze kit!

Ik heb voor deze kit de Tilda met appeltaart gekocht want ja wat past er nu mooier bij dit thema als een zelf gebakken appeltaart??? We hebben dan ook heerlijk een stuk appelgebak gegeten hoor toen we met de pakketjes bezig waren! De bloemen zijn gestempeld en ook van Magnolia! de layout is tevens de sketch die in de cardkit zit.

Ook een kaart van mijn hand zonder stempelafdrukje!! pfff valt niet altijd mee maar deze rolde er zo maar uit.. het idee van de nietjes in de tekst zag ik in Cards Only. De pins zijn weer uit eigen voorraad en de rest komt allemaal uit de kit!

Last but not least deze lieve zittende Tilda... Vind dat ze zo'n stoere outfit heeft en dat mag als je jarig bent toch? Ze houdt zelf het labeltje vast in haar hand! De rubons vlinder en bijtje komen uit eigen voorraad, het was toch wat kaal achter Tilda dus heb dat maar toegevoegd.
Zo zie je hoeveel kleuren combinatie's er te maken zijn met deze kit!
Ik wens julllie dan ook weer veel freubelplezier toe!

Nog meer cardkitkaarten!




De eerste keer dat ik voorbeelden maak met de cardkit.. Ik hoop dat jullie ze mooi vinden. Ik vond het in ieder geval heel leuk om te doen!

Mijn cardkitkaarten 2 van Augustus

Deze kit met het papier van Imaginisce is weer heel anders dan de eerste kit maar vindt hem niet minder mooi , hou ook van deze kleuren , ik had laatst bij Carla wat distressinkt gekocht en dacht laat ik het maar meteen bij deze kit gebruiken , nou pffffff dat valt nog niet mee zeg , je moet het niet ff snel willen doen !!Ben er ook niet helemaal tevreden mee !! Maar blijf wel oefenen want vindt het erg leuk om te doen .


Bij de onderste 2 kaarten heb ik het distress inkt er licht opgezet , vind dat zelf wat mooier bij het papier passen , maar eigenlijk hoor je het feller van kleur erop te zetten , nou ja oefening baart kunst zal ik maar zeggen ! Jullie ook allemaal weer veel succes met deze mooie kit !



zondag 27 juli 2008

Cardkit Augustus!

Ja, het is weer zover: de cardkit komt eraan! Morgen gaan ze op de bus en diegene die hem zelf komen afhalen in de winkel, kunnen dit dinsdag doen. Laat ons hier eens weten wat jullie weer van de kit vinden!
Vanaf dinsdag in de loop van de dag komen de gemaakte voorbeelden van het team er weer op!
Een fijne zondag allemaal

maandag 14 juli 2008

Betalingen

Vergeten jullie niet dat het volgende week alweer de 25ste van de maand is? Dus dan moeten alle betalingen weer binnen zijn!! Ja ja de tijd vliegt dus de nieuwe kit komt er alweer bijna aan!!

dinsdag 1 juli 2008

Even laten zien!!

Deze prachtige kaart is gemaakt door Sanny met de cardkit en wilde hem jullie niet onthouden!!Ik vind hem zo geweldig mooi en vond het zeker een plekje waard hier op het blog!

Sketch- Sarah Kay

Voor de sketch heb ik toch maar weer een Sarah Kay gekozen , ze waren per slot van rekening net binnen ! Het papier is deze keer van Basic Grey , vind de combinatie erg mooi bij de stempel passen !Romantisch daar hou ik wel van !De swirl die ik gebruikt hebt komt uit cardkit 1 .Ik heb langs de bloemetjes een klein beetje glitter gebruikt .